Over ons
  • Leonie Saris

    Leonie Saris

Leonie kwam voor het eerst in contact met osteopathie vanwege een sportblessure, ze volgde toen nog een sportopleiding aan de Fontys Sporthogeschool. Na een paar behandelingen was ze ervan overtuigd dat dit was wat ze zelf wilde gaan doen. Het volgende schooljaar starte ze dan ook aan de fulltime opleiding osteopathie aan The International Academy of Osteopathy in België. Twee weken nadat ze afgestudeerd was verhuisde ze naar Zwitserland om daar fulltime als osteopaat aan de slag te gaan. Tijdens het werken kwam ze er al snel achter dat ze zich o.a. wilde ontwikkelen op het gebied van osteopathie bij baby’s, kinderen en zwangere en besloot ze de tweejarige post graduate opleiding Kinderosteopathie te volgen, welke ze inmiddels alweer enige tijd geleden heeft afgerond.  Naast het onderzoeken en behandelen van kinderen is er in deze opleiding ook veel aandacht voor de zwangere vrouw. De begeleiding van zwangere vrouwen tot en met de geboorte en er daarna voor zorgen dat de baby een goede start maakt op deze wereld is één van haar doelen in de osteopathie.

De uitdaging van de  osteopathie zit ‘m voor haar vooral in de grote diversiteit in aanbod van klachten zowel bij volwassenen als bij kinderen. Het zoeken naar elke keer weer die specifieke oorzaak van die specifieke cliënt is zo mooi!  
Leonie heeft een breed interessegebied maar daar zij zelf op hoog niveau gesport heeft is ze ook geïnteresseerd in de preventie en het behandelen van sportblessures. 

Leonie Saris is osteopaat D.O.-MRO en geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie NRO.

 

Oirschot Spoordonkseweg 11 | tel: 0499-57 77 75 Boxtel Duinendaal 4a | tel: 0411-68 97 14 Hilvarenbeek Groot Loo 3b | tel: 0499-57 77 75 © 2017